Steeds minder vanzelfsprekend

Steeds weer word ik gevraagd om stukjes te schrijven waarin uitgelegd wordt dat het Oude Testament het lezen waard is. Pas weer heb ik dat gedaan voor het Ouderlingenblad met als titel ‘Oudtestamentisch = gewelddadig = verwerpelijk?’ De afgelopen weken heb ik ook gewerkt aan een hoofdstuk voor een leerboek voor PABO studenten over godsdienstonderwijs. Daarbij moet je zo ongeveer bij 0 (nul) beginnen. Er mag niets bekend worden verondersteld. Dat heeft dan wel weer als voordeel dat je ook niet zoveel vooroordelen hoeft weg te halen. Je hoeft ‘alleen maar’ te laten zien hoe goed dit boek of liever: deze boeken zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s