Waar blijven de theologen?

Herhaaldelijk worden theologen uitgedaagd om meer openlijk deel te nemen aan de debatten die gaande zijn op het terrein van kerk en samenleving. Hebben die uitdagers zich echter wel goed georiënteerd? Zitten ze misschien alleen maar te wachten op de reactie die hen goed uitkomt? De theologen doen er goed aan zich niet gek te laten maken door de waan en het ongeduld van de dag. Ik heb er een stukje over geschreven in Centraal Weekblad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s