Eerste bericht

Vandaag begin ik met mijn eigen weblog. Daarin wil ik mijzelf presenteren als kerkelijk betrokken oudtestamenticus (werkzaam aan de Protestantse Theologische Universiteit). Daartoe zal ik zoveel mogelijk wat ik her en der schrijf en geschreven heb toegankelijk maken en vooral ook aan het web toevertrouwen waar ik mee bezig ben. Hopelijk kan ik daar sommige mensen mee van dienst zijn en levert een en ander ook reactie en discussie op.

De ondertitel met een verwijzing naar het Oude Testament als bron van inspiratie is ontleend aan mijn inaugerele rede. Die zet ik nu als eerste op deze website, met en zonder plaatjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s