De Ark van het Verbond “gevonden”

Zondag 2 maart werd ik als deskundige gevraagd om commentaar te geven in het radioprogramma Schepper & co op het onlangs verschenen boek van Tudor Parfitt, waarin hij vertelt dat hij de Ark van het Verbond heeft ontdekt. Leuk om mee te maken, zo’n uitzending. Maar het is allemaal wel in een vloek en een zucht voorbij. Omdat ik me er in de voorafgaande dagen toch flink in verdiept had, heb ik er ook maar een kerkdienst aan gewijd in Biddinghuizen en ook een stukje over geschreven voor Centraal Weekblad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s