Altijd vakantie

Nu het werk op allerlei terreinen weer de aandacht vraagt, doe ik mijn best om het gevoel van ruimte en vrijheid uit de zomertijd niet te verliezen. Ik schreef daarover een stukje voor het kerkblad van IJsselmuiden. Het is een poging om mij toe te eigenen wat ik vaak op één of ander manier lees of te horen krijg: “je moet niet zoveel moeten”. Dus zo bijzonder is wat ik schrijf niet. Ik werd wel verrast toen ik de dag nadat ik de kopij had ingeleverd in de serie “de Tien Geboden” in dagblad Trouw las dat Tatjana Simic “mijn” inzicht deelt (zie het slot van het interview).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s