Afscheid van Kampen

Op allerlei manieren nemen we als theologische universiteit in deze maanden afscheid van Kampen. Op 11 mei was er een groots georganiseerde bijeenkomst voor (oud-) studenten en medewerkers. Het vertrek uit Kampen betekent onder andere ook het einde van het dispuut Exodus. Bij die gelegenheid werd een afscheidsbundel gepubliceerd. Ik schreef er stukje voor. Het gaat over de kapitein uit het verhaal van Jona, omdat de voorzitter van het dispuut naar hem heet. Er zijn vele verbanden met de actualiteit binnen en buiten Kampen te leggen.

Een gedachte over “Afscheid van Kampen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s